Domaći rezanac Jufka

Domaći rezanac Jufka

DOMAĆI REZANAC JUFKA

Sastojci:

Pšenično brašno  Tip-400,  voda, so.

Stepen vlage do 13,5%. Stepen kiselosti do 3,5%.

Alergen info:

Gluten

Neto:

200g.

Proizvod je dobijen rezanjem kora od pšeničnog brašna T-500 namenski proizvedenih za rezanac. Jufka rezanac se može pripremati kao slano jelo i kao dodatak jelima, sam, ili u kombinaciji sa heljdinim korama. Koristi se i kao zamena za kore. Pakovanja su od 200g. a rok upotrebe je 12 meseci. Rezanci su idealni za pripremanje posne hrane.

Domaći rezanac Jufka sa heljdom

Domaći rezanac Jufka sa heljdom

DOMAĆI REZANAC JUFKA SA HELJDOM

Sastojci:

Pšenično brašno  Tip-400, integralno heljdino brašno min 30%, voda, so.

Stepen vlage do 13,5%. Stepen kiselosti do 3,5%.

Alergen info:

Gluten

Neto:

200 g.

Proizvod je dobijen rezanjem heljdinih kora, namenski proizvedenih za rezanac. Jufka rezanac se može pripremati kao slano jelo i kao dodatak jelima, sam, ili u kombinaciji sa seljačkim korama. Koristi se i kao zamena za kore. Pakovanja su od 200 g. a rok upotrebe je 12 meseci. Rezanci su idealni za pripremanje posne hrane.

Spelta kore za gibanicu

Spelta kore za gibanicu

KORE ZA GIBANICU SA SPELTOM

Sastojci:

Spelta brašno od celog zrna 50%, pšenično brašno T-500, so, voda. Bez konzervansa i aditiva.

Pakovano u zaštićenoj atmosferi.

Pasterizovan proizvod.

Način upotrebe:

10 minuta pre upotrebe otvoriti pakoanje radi omekšavanja kora.

Alergen info:

Gluten

Neto:

500gr

Kod izrade ovih kora u jednakom odnosu se kombinuju pšenično i brašno spelte. Kore za gibanicu sa speltom su proizvod dobijen tradicionalnim načinom proizvodnje, što im daje poseban ukus i kvalitet za lako upijanje nadeva.Osim gibanice, moguće je praviti i druge pite sa željenim nadevima.Pakovanja su od 500g a kore su zaštićene, što ih čini polutrajnim proizvodom sa rokom upotrebe do šest meseci na +8⁰C.

Seljačke kore za gibanicu

Seljačke kore za gibanicu

SELJAČKE KORE ZA GIBANICU

Sastojci:

Pšenično brašno T-500, so, voda, bez konzervansa i aditiva.

Pakovano u zaštićenoj atmosferi.

Pasterizovan proizvod.

Način upotrebe:

10 minuta pre upotrebe otvoriti pakoanje radi omekšavanja kora.

Alergen info:

Gluten, jaja.

Neto:

500gr ± 5%

Kod izrade ovih kora koristi se pšenično brašno T-500. Kore za gibanicu su proizvod dobijen tradicionalnim načinom proizvodnje, što im daje poseban ukus i kvalitet za lako upijanje nadeva.Osim gibanice, moguće je praviti i druge pite sa željenim nadevima.Pakovanja su od 500 g a kore su zaštićene, što ih čini polutrajnim proizvodom sa rokom upotrebedo šest meseci na +8⁰C.

Heljdine kore za gibanicu

Heljdine kore za gibanicu

KORE ZA GIBANICU SA

HELJDINIM BRAŠNOM

Sastojci:

Pšenično brašno T-500, integralno heljdino brašno min 30%, so, voda, bez konzervansa i aditiva.

Pakovano u zaštićenoj atmosferi.

Pasterizovan proizvod.

Način upotrebe:

10 minuta pre upotrebe otvoriti pakovanje radi omekšavanja kora.

Alergen info:

Gluten

Neto:

500 g ± 5%

Kore za gibanicu sa heljdinim brašnom su proizvod dobijen tradicionalnim načinom proizvodnje, što im daje poseban ukus i kvalitet za lako upijanje nadeva. Osim gibanice, moguće je praviti i druge pite sa željenim nadevima. Pakovanja su od 500 g a kore su zaštićene, što ih čini polutrajnim proizvodom sa rokom upotrebe do šest meseci na +8⁰C.