Oljušteno heljdino zrno

Oljušteno heljdino zrno

Oljušteno heljdino zrno

Sastojci: Oljušteno heljdino zrno.

Alergen info: bez glutena

Neto: 500g

Opis: Heljdino oljušteno zrno bogato je vlaknima, proteinima, mineralima I vitaminima, posevno B grupom(B1,B2,B3,B6,B9) koji normalizuju rad kardiovaskularnog I centralnog nervnog sistema. Prirodno ne sadrži glutena, pa je pogodno za osobe koje pate od celijakije ili into

Integralno nautovo brašno od leblebije

Integralno nautovo brašno od leblebije

Integralno nautovo brašno

Sastojci: Celo zrno leblebije. Bez dodataka

Alergen info: bez glutena Neto: 500g

Opis: Integralno Nautovo brašno dobija se mlevenjem celih zrna leblebije čime se zadžavaju svi hranljivi sastojci. Bogato je proteinima, vlaknima, vitaminima, mineralima (gvožđem i magnezijumom) I antioksidansima. Zbog svog sastava, često se koristi u bezglutenskim receptima, vegeterijanskoj i veganskoj ishrani.

Integralno heljdino brašno

Integralno heljdino brašno

Integralno heljdino brašno

Sastojci: Celo zrno heljde. Bez dodataka

Alergen info: bez glutena

Neto: 1kg / 500g

Opis: Heljdino brašno mleveno na vodeničkom kamenu ističe se kao pravi dragulj traicionalnog mlevenja. Proces nastanka ovog jedinstvenog brašna vraća nas korenima, omogućavajući da ukus I nutritivna vrednost heljde budu sačuvani na najprirodniji način.Hejdino brašno bogato je vlaknima, proteinima, mineralima I vitaminima, posevno B grupom (B1,B2,B3,B6,B9) koji normalizuju rad kardiovaskularnog I centralnog nervnog sistema. Heljdino brašno je bez glutena, što ga čini idealnim za osobe sa celijakijom ili one koji žele smanjiti unos glutena.

Integralno heljdino brašno od ljuštenog zrna

Integralno heljdino brašno od ljuštenog zrna

INTEGRALNO HELJDINO BRAŠNO OD OLJUŠTENOG ZRNA

Sastojci: Oljušteno zrno heljde. Bez dodataka

Alergen info: bez glutena

Neto: 1kg

Opis: Integralno heljdino belo brašno se dobija mlevenjem oljuštenog zrna heljde, koja je pre toga nežnom mehaničkom obradom očišćena od spoljne ljuske. Ovo brašno ima svetliju boju od običnog heljdinog brašna, jer ne sadrži ljusku. Zadržan je specifičan, blag ukus heljde, ali finije teksture, pa je pogodan za pravljanje finih peciva, palačinki, hleba I drugih proizvoda.Heljdino belo brašno bogato je gvožđem, vitaminima B grupe (B1,B2,B3,B6,B9) koji normalizuju rad kardiovaskularnog I centralnog nervnog sistema. Heljdino brašno je bez glutena, što ga čini idealnim za osobe sa celijakijom ili one koji žele smanjiti unos glutena.